Disclaimer

Hoewel wij er altijd naar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website op elk moment juist en geheel volledig is.

Eventuele verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

DecoBehang.nl ( DecoPrint ) behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

DecoBehang.nl ( DecoPrint ) is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de werkzaamheden (en de eventuele gevolgen) met betrekking tot het aanbrengen van het door ons geleverde behang. Noch in de situatie dat de koper het behang zelf aanbrengt, noch in de situatie dat het behang door derden wordt aangebracht. Koper en/of derden dienen steeds voldoende veiligheidsmaatregelen te treffen mert bertrekking tot het aanbrengen van het behang.

In het geval dat er verschil is tussen de Nederlandse tekst en de vertaling in een vreemde taal, zal de Nederlandse tekst bepalend en bindend zijn.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vliesbehang met de mooiste prints op (bijna) elk formaat snel leverbaar.
In onze webshop voor Dessin behang, Design behang, Prentbehang, Fotobehang en Schilderijbehang zult u soms een beperkt aantal formaten behang vinden.
Al ons vliesbehang met print is leverbaar in vrijwel elk gewenst formaat, tot op de centimeter precies!
Staat het door u gewenste formaat er niet bij? Informeer dan even via het > Contactformulier naar de mogelijkheden.

Nieuw: Wandbanners met een Schilderij van Vermeer, Van Gogh, Mondriaan, Rembrandt enz. Sinds kort leveren wij ook "wandbanners" (1 strook van 120 cm. breedte en kamerhoog) met prachtige details van bekende meesterwerken.
Zoals van  schilderijen van Vermeer, van Gogh, Monet, Renoir, Manet, Mondriaan, H.W. Mesdag, Rembrandt enz. enz.  

Betaalmogelijkheden:

© 2011 - 2020 DecoBehang.nl : Voor het mooiste behang en 100% duurzaam. DecoBehang is natuurlijk Eco Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel