Over ons

DecoBehang.nl (DecoPrint) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Een groener bewustzijn en duurzaam ondernemen zijn belangrijke onderdelen binnen DecoBehang.nl / DecoPrint. Onderstaand leest u onze missie en visie op onze manier van ondernemen. Wij leveren alle mogelijke soorten digitaal printwerk met een decoratief karakter.
Onze opdrachtgevers zijn in hoofdzaak interieuradviseurs, interieurinrichters en particulieren.   

Missie
Wat wil DecoBehang.nl / DecoPrint de komende jaren bereiken? Wij willen werken aan een resultaatgerichte organisatie, die een goede balans kent op het gebied van duurzaam ondernemen. Met een zo goed mogelijke balans tussen het maken van winst en de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op het terrein van “planet en people”.
DecoBehang.nl / DecoPrint zal waar mogelijk zoveel mogelijk gebruik maken van materialen, productieprocessen en eindproducten welke duurzaam zijn.

Visie
Een goed ingericht interieur thuis of een bedrijfsruimte gaat verder dan goed en fraai meubilair. Opkomende trends en technologieën stellen andere eisen aan de inrichting van de woonomgeving of het interieur van een bedrijf of organisatie. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op het gebied van digitaal printwerk duurzaam geproduceerd worden.
We willen ook dat onze klanten er optimaal van kunnen genieten.
DecoBehang.nl / DecoPrint levert bijvoorbeeld niet alleen producten die van hoogwaardig materialen zijn vervaardigd, maar wij leveren wij ook producten die het welzijn van particulieren en medewerkers binnen een bedrijf of organisatie op een positieve manier kunnen bevorderen.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Vliesbehang met de mooiste prints op (bijna) elk formaat snel leverbaar.
In onze webshop voor Dessin behang, Design behang, Prentbehang, Fotobehang en Schilderijbehang zult u soms een beperkt aantal formaten behang vinden.
Al ons vliesbehang met print is leverbaar in vrijwel elk gewenst formaat, tot op de centimeter precies!
Staat het door u gewenste formaat er niet bij? Informeer dan even via het > Contactformulier naar de mogelijkheden.

Nieuw: Wandbanners met een Schilderij van Vermeer, Van Gogh, Mondriaan, Rembrandt enz. Sinds kort leveren wij ook "wandbanners" (1 strook van 120 cm. breedte en kamerhoog) met prachtige details van bekende meesterwerken.
Zoals van  schilderijen van Vermeer, van Gogh, Monet, Renoir, Manet, Mondriaan, H.W. Mesdag, Rembrandt enz. enz.  

Betaalmogelijkheden:

© 2011 - 2020 DecoBehang.nl : Voor het mooiste behang en 100% duurzaam. DecoBehang is natuurlijk Eco Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel